Her kan I læse om andres oplevelser med at have haft et forløb ved mig

 

"Jeg havde brug for sparring og vejledning iforhold til min unghest, hvordan jeg starter bedst muligt ud, så vi sammen får lagt det bedste fundament, for vores fremtid sammen. Allerede efter mit første besøg af Freja, kan jeg mærke at det her bliver sindssygt godt og 100% det rigtige valg at booke Freja. Hun guidede mig i lidt øvelser og fik lynhurtigt spottet, hvor jeg bedst sætter ind med træningen for nu.
Freja er bare super sød og nem at snakke med! Stor anbefaling herfra, allerede efter vores første besøg"

- Jeanett, grundtræning med unghest

"Min hest og jeg startede i et forløb hos Freja, da jeg oplevede nogle udfordringer i ridningen, som jeg ikke selv kunne løse.
 At få Freja med på sidelinjen har været et “turning point”. 

Freja har fra dag 1. formået at skabe et trygt rum for både min hoppe og jeg. Freja har en fantastisk indføling, og det har gjort, at min sensitive hoppe har været velvillig og glad i hver en træning. Kort inde i forløbet var der positiv udvikling at spore - og jeg har fået konkrete metoder/øvelser at arbejde med. Freja er nu en fast del af min undervisning hver uge, og jeg kan på det varmeste anbefale hende!"

- Nina, løbeadfærd under ridning

"Freja har siden Valle var 2 år været med til at træne og guide os igennem hans udvikling til at blive ridehest. Nu er han snart 4 år, og udvikler sig positivt for hver træning de/vi har sammen. Freja er god til at formidle og guide os som ejer ind i en ny verden, med stor fokus på hestens eget sprog og vilje. Om det er mig med 30 års erfaring med heste eller min datter på 13 år, formår hun at formidle og udvikle os sammen med Valle.
Hun tilrettelægger træningen efter hvor han er på de enkelte dage, samt tager os som ejere med i hele processen. Derudover planlægger hun forløbet efter vores ønsker, men er samtidig ydmyg, ærlig og tro mod hendes viden og kunnen indenfor heste træningen.
Jeg har fuldt tillid til at Freja varetager Valles bedste. Og jeg er glad og tryg ved at have Freja med på sidelinjen."

- Charlotte, grundtræning med unghest

"Jeg havde købt en 16 års Piant hoppe, som var uddannet i western ridning. En noget anden måde at ride på, end jeg kender til. En sød og mild hoppe, dog stod der, at hun bøvlede med seperationsangst. Hun kunne gå fra at være meget apatisk, til at være helt oppe og køre, og sagde bare "nej tak" til at blive rørt.
Jeg var ved at opgive at forstå hende, men så fik jeg Freja ud og hjælpe. Hun fik hurtigt aflæst hendes adfærd og måde at tackle tingene på, og jeg fik hjælp til, hvordan jeg skulle agere i de forskellige situationer.
Freja sagde, at hun virkede til at have fået meget skældud, så hun havde opgivet og tilbød ikke noget. Der fik jeg lært klikkertræning, for at give hende succesoplevelser, og det har hjulpet os til, at finde en positiv måde at være sammen på.
Her et års tid efter er der sket store fremskridt. Det har taget tid, men takket være Frejas tilgang er Smarti nu en hest, der gider gå til ridning"

- Berit, konfliktadfærd