Hvem er jeg?

Mit navn er Freja Løwenstein, og jeg er 24 år gammel. Jeg har arbejdet professionelt med heste siden foråret 2022, men jeg har undervist en del her og der inden. I november 2022 blev jeg færdig med uddannelsen ‘CS Adfærdstræner og underviser’.

Jeg har siden da haft en masse forskellige heste i hænderne, og har fået prøvet alt hvad jeg lærte af i praksis.

Lige nu drømmer jeg om at dygtiggøre mig mere indenfor biomekanik, i håb om, at kunne hjælpe endnu flere ekvipager i fremtiden.

Når jeg ikke træner heste, arbejder jeg som medhjælper i en vuggestue. Jeg er glad for at styrketræne og løbe, og nyder ellers at bruge tid med min dejlige hund.

Uden for den del der har haft med heste at gøre, har mit liv været ret turbulent. Da jeg var 7 år gammel, var min familie og jeg ude for en voldsom brandulykke på en ferie, og jeg har siden da levet med PTSD. Det kom først rigtig til udtryk i mine tidelige teenageår, hvor jeg blev så syg, at jeg til sidst var nødt til at stoppe i skole. Jeg har derfor ikke nogen 9. klasse eller anden uddannelse. Engang drømte jeg om en dag at kunne læse til fysioterapeut, men i de senere år, er interessen for at hjælpe heste og deres mennesker blevet større og større, og det er nu det jeg drømmer om at skulle, forhåbentligt de næste mange år.

Selvom PTSD'en har været en kæmpe hemsko mange steder i mit liv, så tror jeg på, at det er en kæmpe force i mit arbejde med hestene. Jeg har ligesom mange af dem jeg får i hænderne oplevet traume på egen krop, og jeg ved derfor hvor lang tid det kan tage at rette op på, og hvor nænsomt man skal gå til det. Men jeg ved også, at det kan blive bedre.