Adfærdstræning

Er kommunikationen gået skævt mellem dig og din hest, og er du i tvivl om, hvordan i kommer tilbage på rette spor? Så kan det være, at jeg kan hjælpe jer vej.


En adfærdstræning er for dig, der står med et konkret problem i samværet med din hest (f.eks. trailerproblemer, aggressiv adfærd eller problemer under ridning), eller dig der bare gerne vil nørde og blive endnu klogere på din hest.

Jeg har et brændende ønske om at hjælpe folk med at få en god, sund og balanceret kommunikation op og køre med deres hest. Jeg tror ikke på, at der findes ret mange quickfixes, der virker i længden, og derfor er der under en adfærdstræning stor fokus på at lære at læse ens hest, lære hvor adfærden kommer fra og lære hvad man kan gøre for at undgå den i fremtiden. 

Ved en adfærdstræning starter jeg typisk med at træne med hesten, og så overtager du ca. halvvejs igennem. På den måde kan jeg hurtigere spore mig ind på problemet, samt løsningen herpå, men der er stadig massere af tid til, at du kan nå at få det hele i hænderne igen.

Første træning, 90 min.

450 kr + kørsel

Derefter, 60 min.

350 kr + kørsel

Klippekort på 4x60 min

1200 kr + kørsel

(spar 50 kr pr. gang)